03.10.17

Сергій Власенко: “Я бажаю президенту та його банді, щоб їх судили за цим законом, який вони сьогодні пропхали”

“Батьківщина” не голосувала за ганебну судову “реформу”, яку було ухвалено в парламенті з порушенням усіх норм Регламенту та за допомогою кнопкодавства.


Як повідомив в інтерв’ю журналістам член фракції Сергій Власенко, так звану судову реформу продавили у парламенті «через тиск на народних депутатів, через кримінальні справи, які повідкривали проти парламентарів і які було нівельовано за це голосування».

“На жаль, це було голосування так само, як за часів Януковича: з порушенням усіх норм Регламенту, коли голосів спочатку не було, а потім з’явилися, із фіксуванням фактів кнопкодавства. Їм потрібен був цей закон і вони його проголосували, наплювавши на всіх”, – обурився політик.

Сергій Власенко констатував: “Усе, що сьогодні відбувалося у Верховній Раді, скеровано на забезпечення тотального контролю Порошенка та його оточення над судовою системою нашої держави, а також для створення з суду репресивного механізму як проти громадян України, так і проти своїх політичних опонентів”.

За словами депутата від “Батьківщини”, кінцевого тексту судової реформи наразі ніхто не бачив, але вже зараз можна зауважити, що пройшла скандальна 109-та поправка про зменшення термінів досудового розслідування.

“У судовій реформі мільярдер Петро Порошенко заклав таку ідеологію, що прості люди будуть позбавлені або сильно обмежені у можливості доступу до правосуддя через подорожчання послуг і зборів”, – зазначив Сергій Власенко.

Він також додав: “Я бажаю президенту та його банді, щоб їх судили за цим законом, який вони сьогодні пропхали”.